Komt u er niet uit?

Hoe doe ik mee?
Op de website www.denationalethuisbingo.nl kunt u zich registreren als deelnemer. U hoeft alleen uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in te vullen.

Op welke dagen is er bingo?
Elke woensdag tussen 15:00 en 16:00 uur is er een uitzending van de Nationale ThuisBingo. 

Is er ook bingo tijdens de feestdagen?
Op feestdagen is er geen bingo.

Wat heb ik nodig om bingo te spelen?
U heeft alleen een computer of tablet nodig met internetverbinding. Via de website www.denationalethuisbingo.nl kunt u elke woensdagmiddag meespelen.

Ik heb geen registratiemail ontvangen, wat nu?
Als u zich registreert krijgt u een e-mail op het door u opgegeven e-mailadres. Met die e-mail kunt u uw deelname bevestigen. Controleer ook uw spam / ongewenste e-mail. 

Kan ik ook met een telefoon meedoen aan de Nationale ThuisBingo? 
Ja dat kan. Het scherm van een telefoon is alleen veel kleiner dan een laptop of tablet. Dit betekent dat u veel zult moeten scrollen tussen de bingokaart en het videoscherm. We raden u daarom aan om mee te doen via de tablet of laptop. 

De videospeler doet het niet, wat nu?
Vanaf 15.00 uur zit de presentator klaar om bingo te spelen. Om de uitzending te starten drukt u op het pijltje in het beeldscherm. Als de livestream het dan nog niet doet, kan het zijn dat de presentator iets later begint. Wacht een minuut en ververs het scherm. Dat kan door opnieuw naar www.denationalethuisbingo.nl te gaan. 

Waarom hebben jullie mijn e-mail adres en telefoonnummer nodig?
Het e-mailadres gebruiken wij om u op de hoogte te houden van bingo nieuws. Het telefoonnummer wordt alleen gebruikt om u mogelijk te bellen als u gewonnen heeft of als uw ingegeven postcode en huisnr (voor de prijsverzending) niet zijn meegestuurd met uw ingestuurde volle bingo-rijtje. Uw persoonlijke gegevens blijven vertrouwelijk. 

Hoe werkt het spel?
Elke woensdag spelen we 5 rondes bingo. Vanaf 15.00 uur kunt u live naar de uitzending. Uw bingokaart staat rechts in het scherm. 
Op uw bingokaart staat een reeks willekeurige getallen. De presentator draait getallen uit de bingomolen tootn dezde en noemt ze op. Aks zo'n getal op uw kaart staat, klikt u erop om het getal 'weg te strepen'. U heeft bingo als u een horizontaal, verticaal of diagonaal rijtje vol heeft. U meldt uw rijtje, waarbij u eenmalig uw postcode en huisnummer invult t.b.v. de toezending van uw prijsje. Daarna wordt uw digitale bingokaart door de presentator leeggemaakt en beginnen we weer met een nieuwe lege kaart.

Ik heb bingo! Wanneer word ik gebeld?
Mogelijk belt de presentator u tijdens de uitzending, om te felicteren. Voorheen werden alle winnaars gebeld door een vrijwilliger van KBO PCOB, voor uw adres om het prijsje naar toe te sturen. Tegenwoordig vult u eenmalig uw postcode en huisnummer in. Het apparaat waarop u meespeelt onthoudt die gegevens voor u, en stuurt die telkens naar ons toe met uw volle bingo-rijtje als u uw bingo meldt. Zo weten wij meteen waar we het gewonnen prijsje naartoe kunnen sturen.

Wanneer win ik een prijsje?
U wint als u tijdens de uitzending een juist vol bingo-rijtje heeft en dat rijtje instuurt met de oranjegele balk waarop staat 'Ik heb bingo'. Heeft u uw rijtje ingestuurd? Dan krijgt u zo goed als meteen op uw scherm zien of het een geldige bingo (een juist rijtje) is, of niet.

Hoe snel ontvang ik de prijs?
Uw prijsje wordt binnen 3 weken toegestuurd. 

Welke prijzen kan ik winnen?
De Nationale ThuisBingo draait om gezelligheid en warm contact. Daarnaast geven we kleine prijzen weg aan onze winnaars. Alle prijzen zijn geschikt voor mannen én vrouwen. Het is vooraf niet mogelijk om een voorkeur aan te geven voor een prijs. Wat u wint is dus een verrassing!

Hoeveel deelnemers heeft de Nationale ThuisBingo?
Er is plek voor 100 duizend deelnemers.

Algemene voorwaarden en privacy policy
Lees hier de algemene voorwaarden en privacy policy.